Extraescolars d'anglès per Escoles

Extraescolars d’anglès per Escoles

Servei d’extraescolars d’idiomes a les instal·lacions de l’escola. AMPA, AFA, o junta directiva de l’escola, estarem encantats de fer-vos una proposta que s’ajusti a les necessitats particulars del vostre centre.
Extraescolars d'anglès per Escoles

Flexibilitat horària

Extraescolars d'anglès per Escoles

Comoditat

Extraescolars d'anglès per Escoles

Rigor i exigència

Extraescolars d'anglès per Escoles

Cursos comunicatius

Extraescolars al nivell de l’alumne

El departament de servei a escoles trasllada la metodologia de Start Up a les instal·lacions de les escoles, proporcionant una coordinació integral dels cursos, assessorament lingüístic, seminaris especialitzats i cursos sota demanda. Cursos a mida especialment dissenyats per aconseguir el màxim rendiment.

Extraescolars d'anglès per Escoles

Cursos d’anglès a les escoles

Infatil (English for Starters): Cursos lúdics per a aprendre anglès a través de l’experiència, amb activitats pràctiques i comunicatives. Es treballen les rutines, la psicomotricitat, la musicalitat, la creativitat mitjançant activitats en equip que a més desenvolupen les seves habilitats socials.

Primària (English for Juniors): Cursos on es treballen totes les àrees de la llengua (comprensió lectora i auditiva, expressió escrita i oral, gramàtica i vocabulari) per a cada nivell. S’assoleix un nivell per curs i cada nivell segueix un sistema d’avaluació continuada.

Secundària (Immersion course): Curs orientat en treballar i aprofundir de manera oral i amb activitats comunicatives els continguts que treballen els alumnes a l’escola, amb l’objectiu de portar a l’oral els coneixement que estan estudiant i assolir-los de manera pràctica. L’eix vertebrador és la comunicació.

Extraescolars d'anglès per Escoles

Classes extraescolars amb garanties oficials

Els certificats dels exàmens oficials són reconeguts per un gran nombre d’entitats, universitats arreu del mon així com empreses de gran renom internacional. Assolir un bon nivell d’anglès ofereix més perspectives al món laboral i ajuda en gran mesura a l’educació superior. El rigor i la implicació de Start Up en aquests exàmens, ens porta a ser Centre Preparador d’Exàmens acreditat per Cambridge. La preparació per aquests exàmens és un procés molt important per a assolir bons resultats a la prova final, per això els cursos es dissenyen amb molta cura. Un cop l’alumne ha assolit el nivell de d’anglès equivalent, et podem acompanyar a certificar-ho de forma oficial.

Extraescolars d'anglès per Escoles

100% d’aprovats al 2022

167,7

Average FCE total score 2022

Els nostres alumnes assoleixen una nota superior a la de la mitjana de l’estat.

Certificacions oficials per a adolescents

Garantia d’aprovat. Els resultats ens avalen, un any més, seguim superant les mitjanes tant estatals com d’arreu del món. El nostre objectiu amb els cursos és brindar-los les eines necessàries i l’acompanyament constant perquè aconsegueixin aconseguir les seves metes lingüístiques. Amb un programa d’estudi emocionant i dinàmic, ens assegurem que cada classe sigui una experiència divertida i estimulant.

Extraescolars d'anglès per Escoles Extraescolars d'anglès per Escoles

Preguntes sobre les extraescolars

On es realitzen les classes d’anglès extraescolar?

Generalment, les classes tenen lloc a les instal·lacions de l’escola que promou l’activitat. Ens adaptem als horaris i necessitats del centre per poder oferir classes a mida.

WhatsApp WhatsApp