Classes d'anglès per a adults

Classes d’anglès per a adults

A Start Up acostem les classes d’anglès a les persones adultes, que necessiten millorar el seu nivell o que necessiten perfeccionar i dominar la llengua. Des del barri d’Horta de Barcelona, oferim cursos d’anglès per adults amb professors altament qualificats i amb nivell nadiu que et guiaran mitjançant classes interactives i innovadores, dissenyades específicament per a satisfer les teves necessitats.

Classes d'anglès per a adults

Avaluació i seguiment individualitzat

Classes d'anglès per a adults

Professors amb nivell nadiu i titulats

Classes d'anglès per a adults

Preparació d’Exàmens Oficials

Classes d'anglès per a adults

Grups i classes particulars

Prova de nivell online per adults

Vols saber quin nivell et correspondria fer aquest curs? Fes la prova de nivell online i surt de dubtes, és gratuïta i sense cap compromís!

Classes d'anglès per a adults

Classes per adults segons el teu nivell

Start Up compta amb professors qualificats compromesos a ajudar-te a aconseguir el teu màxim potencial. Al nostre centre a Horta estaràs envoltat d’altres estudiants entusiastes i motivats que comparteixen el mateix objectiu comú: dominar l’idioma anglès. Les classes són dinàmiques i participatives, utilitzant mètodes innovadors i interactius dissenyats específicament per a fomentar la fluïdesa. A més, tindràs accés a materials didàctics actualitzats i recursos multimèdia que faran que cada sessió sigui més enriquidora.

Classes d'anglès per a adults

Classes per adults amb garanties oficials

Els certificats dels exàmens oficials són reconeguts per un gran nombre d’entitats, universitats arreu del mon així com empreses de gran renom internacional. Assolir un bon nivell d’anglès ofereix més perspectives al món laboral i ajuda en gran mesura a l’educació superior. El rigor i la implicació de Start Up en aquests exàmens, ens porta a ser Centre Preparador d’Exàmens acreditat per Cambridge i el British Council.

La preparació per aquests exàmens és un procés molt important per a assolir bons resultats a la prova final, per això els cursos es dissenyen amb molta cura. Si tens dubtes en relació a quin examen et convé més preparar, et recomanem que et posis en contacte amb nosaltres per poder assessorar-te sense compromís.

Classes d'anglès per a adults

100% d’aprovats al 2023

174,5

Average FCE total score 2023

Els nostres alumnes assoleixen una nota superior a la de la mitjana de l’estat.

Prepara els exàmens oficials amb nosaltres

Amb els nostres cursos t’oferim garantia d’aprovat. El nostre objectiu amb els cursos és brindar-los les eines necessàries i l’acompanyament constant perquè aconsegueixin aconseguir les seves metes lingüístiques. Amb un programa d’estudi emocionant i dinàmic, ens assegurem que cada classe sigui una experiència divertida i estimulant.

Classes d'anglès per a adults Classes d'anglès per a adults
Classes d'anglès per a adults

Sobre el Curs d’anglès per a adults

És necessari tenir coneixements previs d’anglès per a inscriure’s?

No és necessari tenir coneixements previs d’anglès. Els nostres cursos estan dissenyats per a alumnes de tots els nivells, des d’un nivell inicial (A1) fins a nivells avançats (C1 – C2).

En què es diferencia la vostra acadèmia d’anglès a Barcelona?

A Start Up som especialistes en la formació d’idiomes per a totes les edats, tant a l’àmbit particular com a l’empresarial. Disposem d’un ampli equip de professors titulats amb nivell nadiu que treballen per oferir classes personalitzades i a mida per a cada alumne. Els nostres anys d’experiència i dedicació asseguren una metodologia àgil i interactiva, i son la millor garantia per a uns bons resultats acadèmics.

Els cursos tenen despesa de matrícula?

Els cursos en modalitat grupal tenen una matrícula inicial de 40 €. No obstant, si finalitzes el curs i realitzes la renovació dins del període de renovació per a actuals alumnes, disposaràs de matrícula gratuïta pel següent curs.

On s’imparteixen els cursos d’anglès?

La nostra acadèmia d’anglés a Barcelona es troba al barri d’Horta. Start Up disposa d’instal·lacions creades específicament per a garantir unes condicions d’estudi òptimes. Són a peu de carrer, insonoritzades, adaptades, i tots els espais estan climatitzats. Ens trobaràs al Carrer de Cartellà, al barri d’Horta i Guinardó.

Si busques cursos d’anglès en modalitat online, tenim opcions per a tu! Fes una ullada al nostre web Diagonal English.

Quants alumnes hi ha a les classes d’anglès per a adults?

Assegurem grups de màxim 8 alumnes per tal d’assolir el rendiment òptim de les classes. Volem que cada alumne participi activament a cada classe, i que pugui assolir un millor nivell d’anglès amb garanties.

WhatsApp WhatsApp