• Start Up

    Nosaltres
Nosaltres

Pantalles interactives

Nosaltres

Professors amb nivell nadiu i titulats

Nosaltres

Preparació d’Exàmens Oficials

Nosaltres

Campus virtual

Nosaltres

Modernes instal·lacions

Start Up disposa d’instal·lacions creades específicament per a garantir unes condicions d’estudi òptimes.

Són a peu de carrer, insonoritzades, adaptades, i tots els espais estan climatitzats.

Nosaltres

Acadèmia d’anglès a Horta

La nostra acadèmia d’anglès està situada al barri d’Horta, al districte d’Horta Guinardó. Ens distingim a la ciutat per ser un centre educatiu reconegut per la seva excel·lència i compromís amb l’ensenyament de l’anglès.

Amb una trajectòria destacada de més de 10 anys en la formació lingüística, oferim un enfocament pedagògic innovador i personalitzat que garanteix resultats òptims per alumnes de totes les edats i nivells.

L’escola

  • Nosaltres
  • Nosaltres
  • Nosaltres
  • Nosaltres
  • Nosaltres
  • Nosaltres

EL QUE OPINEN DE L’ESCOLA

Jose Olmo Cantos
Jose Olmo Cantos
21/12/2022
Una cálida bienvenida y un servicio impecable, recomiendo sin dudarlo .
maria josé Oller
maria josé Oller
06/09/2022
Mis dos hijos han estudiado en start up y la experiencia ha sido muy positiva, con resultados satisfactorios. Muy buenos profesionales todos ellos. Profesores nativos. Recomendable 100%.
Arantxa Millas
Arantxa Millas
02/08/2021
Grans professionals amb bones eines per ensenyar l'anglès. Gràcies Eva per l'acompanyament!!!
ANA BACH CUADRA
ANA BACH CUADRA
31/07/2021
Molt bon tracte per part de la Eva i de la resta de companys! Molta preocupació pels alumnes i molt bona filosofia de treball! 👏🏻👏🏻

Meet our team

A Start Up estem especialment orgullosos del nostre equip, i no ens n’amaguem. Us presentem gran part de l’equip humà que dia rera dia posa tota la seva energia per a oferir-vos un servei d’excel·lència.

Nosaltres Andrew Hoptroff

Enamorat de Barcelona, l’Andy acumula ja més de 10 anys de dedicació completa a l’ensenyament de l’anglès. British de cap a peus, la passió i energia que posa a cada classe fan que el curs passi volant.

Nosaltres Jemma Davies

Els habitants de Liverpool i rodalies tenen un accent particular, anomenat Scouse o Liverpool English. La varietat d’accents d’una llengua forma part de la seva profunditat i riquesa. Treballadora infatigable, la Jemma té infinitat de recursos per a totes les edats i nivells, que fan les seves classes siguin profitoses i amenes.

Nosaltres Beth Osborn

Establerta a Barcelona des de fa més de 7 anys, la Beth, de nacionalitat americana, se sent còmode amb els contrastos i els reptes acadèmics. És especialista en la preparació d’exàmens oficials, però el seu perfil polivalent i la seva experiència en el mètode Montessori, la doten de moltes eines per fer classes amb alumnes de totes les edats.

Nosaltres Amanda Husak

Originària d’Iowa, EEUU, l’Amanda és llicenciada en Educació, i malgrat la seva joventud, acumula ja experiència docent a instituts americans. L’inquietud per seguir aprenent i iniciar nous projectes, l’ha portat a Barcelona, i estem encantats de rebre-la!

Nosaltres Nikki Bampton

Originària de Manchester i llicenciada en Estudis Anglesos, la Nikki té un perfil i background plenament orientat a la docència, la seva vocació. Tenim la sort que ha triat Start Up per seguir amb la seva carrera professional, welcome on board, Nikki!

Nosaltres Ornella Yavico
Nosaltres John Bastone
Nosaltres Fernanda Monteiro
Nosaltres Andis Féliz
Nosaltres Charitha Gade

Administració

Nosaltres Eva Correa
Nosaltres Marc Conforto
Nosaltres Andrew Hoptroff
Nosaltres Jemma Davies
WhatsApp WhatsApp