Preparació d’exàmens oficials d’anglès

Preparació d’exàmens oficials d’anglès

Opció ideal per a aquells que busquen certificar el seu nivell i obrir-se portes cap a noves oportunitats laborals o educatives. Aquests cursos han estat dissenyats meticulosament amb l’objectiu de brindar als estudiants les eines necessàries per a fer front amb èxit els desafiaments dels exàmens oficials més reconeguts com els de Cambridge o Aptis (British Council). Mitjançant un enfoc pràctic i dinàmic, aquests cursos abasten tots els aspectes clau de l’idioma: gramàtica, vocabulari, comprensió auditiva i lectura, expressió oral i escrita.

Preparació d’exàmens oficials d’anglès

Centre Preparador d’Exàmens acreditat per Cambridge

Preparació d’exàmens oficials d’anglès

Professors amb nivell nadiu i titulats

Preparació d’exàmens oficials d’anglès

Preparació d’Exàmens Oficials (Cambridge, TOEFL, APTIS…)

Preparació d’exàmens oficials d’anglès

Avaluació continuada

Centre acreditat de Preparació d’Exàmens Oficials

Cursos dedicats íntegrament a la Preparació d’Exàmens Oficials. Servei gratuït d’assessorament i recolzament als candidats: simulacres d’examen, seminaris pràctics, inscripció a les proves i acompanyament acadèmic.

Preparació d’exàmens oficials d’anglès

Prepara els exàmens oficials amb garanties

A més de les classes teòriques impartides per docents qualificats, oferim activitats interactives que fomenten la participació activa de l’estudiant i enforteixen la seva confiança en comunicar-se en anglès. Així mateix, dins del programa acadèmic s’inclouen simulacres d’examen, on els alumnes poden familiaritzar-se amb el format i l’estructura real del test oficial.

Amb un equip altament qualificat, format per experts en l’idioma anglès, garantim que aconseguiràs aprovar els teus exàmens amb total confiança i seguretat. La nostra missió és facilitar-te les eines necessàries per a millorar el teu nivell d’anglès i garantir-te l’èxit a l’examen oficial.

Preparació d’exàmens oficials d’anglès

Necessites acreditar el teu nivell amb un examen oficial?

Els certificats dels exàmens oficials són reconeguts per un gran nombre d’entitats, universitats arreu del mon així com empreses de gran renom internacional. Assolir un bon nivell d’anglès ofereix més perspectives al món laboral i ajuda en gran mesura a l’educació superior. El rigor i la implicació de Start Up en aquests exàmens, ens porta a ser Centre Preparador d’Exàmens acreditat per Cambridge i el British Council.

La preparació per aquests exàmens és un procés molt important per a assolir bons resultats a la prova final, per això els cursos es dissenyen amb molta cura. Si tens dubtes en relació a quin examen et convé més preparar, et recomanem que et posis en contacte amb nosaltres per poder assessorar-te sense compromís.

Preparació d’exàmens oficials d’anglès

100% d’aprovats al 2023

174,5

Average FCE total score 2023

Els nostres alumnes assoleixen una nota superior a la de la mitjana de l’estat.

Certificacions oficials per a totes les edats

Garantia d’aprovat. Els resultats ens avalen, un any més, seguim superant les mitjanes tant estatals com d’arreu del món. El nostre objectiu amb els cursos és brindar-los les eines necessàries i l’acompanyament constant perquè aconsegueixin aconseguir les seves metes lingüístiques. Amb un programa d’estudi emocionant i dinàmic, ens assegurem que cada classe sigui una experiència divertida i estimulant.

Preparació d’exàmens oficials d’anglès Preparació d’exàmens oficials d’anglès
Preparació d’exàmens oficials d’anglès

Sobre la preparació dels exàmens d’anglès

Per a quins exàmens oficials serveix aquest curs?

T’oferim la preparació d’Exàmens Oficials de Cambridge (FCE, CAE, CPE), APTIS (British Council), TOEFL, IELTS i altres. Contacta’ns sense compromís i t’ajudarem a preparar l’examen oficial d’anglès que necessitis.

Sou un centre oficial de preparació d’exàmens oficials?

El rigor i la implicació de Start Up en aquests exàmens, ens ha portat a ser Centre Preparador d’Exàmens Oficials acreditat per Cambridge i pel British Council (APTIS). La preparació per aquests exàmens és un procés molt important per tal d’assolir bons resultats a la prova final. Per això, els cursos es dissenyen amb molta cura, i els alumnes disposen d’un servei d’acompanyament al llarg del curs.

Els cursos tenen despesa de matrícula?

Els cursos en modalitat grupal tenen una matrícula inicial de 40 €. No obstant, si finalitzes el curs i realitzes la renovació dins del període de renovació per a actuals alumnes, disposaràs de matrícula gratuïta pel següent curs.

WhatsApp WhatsApp