Curs d’anglès per a empreses

Curs d’anglès per a empreses

Start Up compta amb un equip de professors especialitzats en classes d’idiomes a l’entorn empresarial. El departament in-company es dedica a l’ensenyament d’idiomes a empresa, proporcionant una coordinació integral dels cursos, assessorament lingüístic, servei de traduccions, seminaris especialitzats i cursos sota demanda.

Curs d’anglès per a empreses

Professors nadius qualificats

Curs d’anglès per a empreses

Àmplia flexibilitat horària

Curs d’anglès per a empreses

Cursos bonificats

Curs d’anglès per a empreses

Online & Blended courses

Demana’ns pressupost sense compromís

Contacta’ns i et farem arribar una proposta a mida el més ràpid possible.

Curs d’anglès per a empreses

Formació bonificada

Treu el màxim rendiment al crèdit de formació contínua formant als teus treballadors. En tant que entitat organitzadora, Start Up ofereix a tots els seus clients la gestió integral de bonificacions mitjançant el sistema de Fundae.

1. Calculem el crèdit disponible: Totes les empreses disposen d’un import anual mínim de 420 € per destinar a formació dels seus treballadors.

2. Preparem un pressupost a mida: En base als objectius i necessitats específiques de l’empresa.

3. Signem el contracte d’encomanament: Gestionem íntegrament tot el procés per a bonificar els cursos acordats.

4. Realitzem la formació: Duem a terme la formació, i un cop finalitzada realitzem els tràmits necessaris per a l’aplicació de la bonificació.

Curs d’anglès per a empreses

Servei a nivell nacional

Conscients de la importància i el valor afegit que representa comptar amb un únic proveïdor de formació, tots els serveis in-company estan disponibles arreu de l’estat, oferint un tracte proper i centralitzat.

Això permet que aquelles empreses amb seu o sucursal a vàries ciutats, comptin amb un sol interlocutor i puguin gestionar i coordinar la seva formació de manera molt més àgil i còmoda.

Curs d’anglès per a empreses

100% d’aprovats al 2022

167,7

Average FCE total score 2022

Els nostres alumnes assoleixen una nota superior a la de la mitjana de l’estat.

Acredita el nivell dels treballadors

Garantia d’aprovat. Els resultats ens avalen, un any més, seguim superant les mitjanes tant estatals com d’arreu del món. El nostre objectiu amb els cursos és brindar-los les eines necessàries i l’acompanyament constant perquè aconsegueixin aconseguir les seves metes lingüístiques. Amb un programa d’estudi emocionant i dinàmic, ens assegurem que cada classe sigui una experiència divertida i estimulant.

Curs d’anglès per a empreses Curs d’anglès per a empreses

Sobre els cursos d’anglès per empreses

Els cursos per empreses son cursos bonificats?

Els nostres cursos d’anglès per empreses poden ser bonificats amb el crèdit de Fundae. Gestionem tot el procés administratiu.

WhatsApp WhatsApp