Classes d'anglès per a nens i adolescents

Classes d’anglès per a nens i adolescents

Els cursos de nens i adolescents tenen un mètode innovador, participatiu i dinàmic. L’eix vertebrador és la comunicació i per això apostem per la immersió lingüística en grups reduïts (màxim 8 alumnes per classe) i professors titulats amb nivell nadiu.

A Start Up apostem per experimentar l’idioma de múltiples maneres, per això organitzem un munt d’activitats fora de l’horari lectiu com excursions, gimcanes, cinema, tallers… sempre amb un rerefons didàctic i aptes per a tota la família.

Classes d'anglès per a nens i adolescents

Avaluació continuada

Classes d'anglès per a nens i adolescents

Professors amb nivell nadiu i titulats

Classes d'anglès per a nens i adolescents

Preparació d’Exàmens Oficials

Classes d'anglès per a nens i adolescents

Informe trimestral i/o reunió d’avaluació

Prova de nivell online

Vols saber quin nivell et correspondria fer aquest curs? Fes la prova de nivell online i surt de dubtes, és gratuïta i sense cap compromís!

Classes d'anglès per a nens i adolescents

Nivells d’anglès nens i adolescents

Els nivells d’anglès de Start Up estàn relacionats directament amb els nivells que estableix el Marc Comú de Referència Europeu de Llengües (MCRE).

És important tenir en compte que el nivell d’anglès del centre no té perquè ser equivalent al nivell escolar que estigui cursant l’alumne, en el cas dels nens i adolescents.

Per aquest motiu es realitza una prova de nivell (gratuïta) a tots els nous alumnes. D’aquesta manera els alumnes s’agrupen segons el seu grau de coneixements i no només per la seva edat.

Per a veure el detall de les habilitats i destreses que s’adquireixen a cada nivell, descarrega’t aquí el detall de destreses curriculars per nivell.

Classes d'anglès per a nens i adolescents

Programa de preparació d’exàmens oficials per a Juniors

Traballar amb objectius i fites és una eina pedagògica motivadora per a molts alumnes.

Proporciona estructura a l’hora d’estudiar i familiarització amb els exàmens oficials.

L’ús de la plataforma digital els permet guanyar autonomia, i és més divertit! 

Classes d'anglès per a nens i adolescents

Acredita el nivell dels teus fills

Els certificats dels exàmens oficials són reconeguts per un gran nombre d’entitats, universitats arreu del mon així com empreses de gran renom internacional. Assolir un bon nivell d’anglès ofereix més perspectives al món laboral i ajuda en gran mesura a l’educació superior.

El rigor i la implicació de Start Up en aquests exàmens, ens porta a ser Centre Preparador d’Exàmens acreditat per Cambridge i pel British Council. La preparació per aquests exàmens és un procés molt important per a assolir bons resultats a la prova final, per això els cursos es dissenyen amb molta cura.

Si tens dubtes en relació a quin examen et convé més preparar, et recomanem que et posis en contacte amb nosaltres per poder assessorar-te sense compromís.

Classes d'anglès per a nens i adolescents

100% d’aprovats al 2023

174,5

Average FCE total score 2023

Resultat mitjà de 174,5 *Aprovat a partir de 160 *Mitjana de l’estat al 2022: 164,9

Certificacions per a adolescents i nens

La nostra metodologia va enfocada a l’èxit. Si la teva intenció és poder superar les proves oficials dels nivells d’anglès, et preparem per tal que puguis assolir la certificació sense problemes gràcies a les classes particulars a mida.

Classes d'anglès per a nens i adolescents Classes d'anglès per a nens i adolescents

Sobre els cursos per a nens i adolescents

Quants alumnes hi ha a les classes d’anglès per a nens i adolescents?

Assegurem grups de màxim 8 alumnes per tal d’assolir el rendiment òptim de les classes. Volem que cada nen o jove participi activament a cada classe, i que pugui assolir un millor nivell d’anglès amb garanties.

Els cursos tenen despesa de matrícula?

Els cursos en modalitat grupal tenen una matrícula inicial de 40 €. No obstant, si finalitzes el curs i realitzes la renovació dins del període de renovació per a actuals alumnes, disposaràs de matrícula gratuïta pel següent curs.

On s’imparteixen els cursos d’anglès?

La nostra acadèmia d’anglés a Barcelona es troba al barri d’Horta. Start Up disposa d’instal·lacions creades específicament per a garantir unes condicions d’estudi òptimes. Són a peu de carrer, insonoritzades, adaptades, i tots els espais estan climatitzats. Ens trobaràs al Carrer de Cartellà, al barri d’Horta i Guinardó.

Si busques cursos d’anglès en modalitat online, tenim opcions per a tu! Fes una ullada al nostre web Diagonal English.

WhatsApp WhatsApp