Estades a l'estranger en anglès

Estades a l’estranger en anglès

Start Up ofereix, mitjançant la seva col·laboració amb HES Idiomes, estades a l’estranger per a joves i adults. T’ajudem a organitzar el viatge de la teva vida amb cursos d’estiu o d’any acadèmic a l’estranger!

Estades a l'estranger en anglès

Flexibilitat d’opcions

Estades a l'estranger en anglès

Per a totes les edats

Estades a l'estranger en anglès

Rigor i experiència en estades

Estades a l'estranger en anglès

T’assessorem

Per a totes les edats

Per a joves, tenim l’opció de Cursos d’estiu a l’estranger per joves, però també pots gaudir de l’any i trimestre escolar a l’estranger. Per a persones adultes, tenim també cursos d’anglès a l’estranger per a adults.

Estades a l'estranger en anglès

Any acadèmic a l’estranger

Viu l’experiència de la teva vida i torna bilingüe… T’oferim varietat de destins: Irlanda, Estatus Units, Regne Unit, Canadà, Alemanya o França.

La manera més eficaç d’aprendre anglès o qualsevol altre idioma, és realitzant un any acadèmic a l’estranger, al comportar una immersió total i un aprenentatge constant.

  • L’any acadèmic està pensat per edats compreses entre els 12 i els 17 anys, tenint també la opció de realitzar un trimestre o semestre escolar, depenent de la destinació.
  • La durada de l’any escolar oscil·la entre els 9 – 10 mesos depenent de la destinació.
Estades a l'estranger en anglès

Cursos d’estiu a l’estranger per joves

Les millors edats per aprendre un idioma per a tota la vida són la infància i l’adolescència, troba el curs ideal per a tú! Si desitges ampliar els teus coneixements lingüístics, com més aviat millor, així que no esperis més!

Podràs gaudir viatjant, descobrint una nova llengua com l’anglès i coneixent una altra cultura, a més de fer amistats de diferents parts del món.

Estades a l'estranger en anglès

Cursos d’anglès a l’estranger per a adults

Escull la destinació i la zona i t’assessorarem i oferirem les millors opcions, adaptant-nos a les teves necessitats. Si estàs buscant una experiència única i enriquidora, has arribat al lloc indicat. Els nostres programes estan dissenyats especialment per a aquells que desitgen submergir-se per complet en la cultura angloparlant mentre aprenen l’idioma de manera intensiva.

Sobre les estades a l’estranger en anglès

Oferiu assessorament per conèixer quines opcions, països i cursos puc optar?

Des de StartUp, tinguis l’edat que tinguis, t’ajudem a conèixer quines opcions tens per fer una estada a l’estranger i millorar el teu nivell d’anglès.

WhatsApp WhatsApp