Curs d’anglès per a empreses online

Curs d’anglès per a empreses online

Start Up compta amb un equip de professors especialitzats en classes d’idiomes a l’entorn empresarial. El departament in-company es dedica a l’ensenyament d’idiomes a empresa, proporcionant una coordinació integral dels cursos, assessorament lingüístic, servei de traduccions, seminaris especialitzats i cursos sota demanda. En aquest cas, els cursos s’imparteixen com a modalitat online.

Curs d’anglès per a empreses online

Professors nadius qualificats

Curs d’anglès per a empreses online

Àmplia flexibilitat horària

Curs d’anglès per a empreses online

Cursos bonificats

Curs d’anglès per a empreses online

Online & Blended courses

Classes online a empreses per nivells

Fés clic aquí per fer la prova de nivell online! Les proves de nivell prèvies ens permeten organitzar grups homogenis.

Curs d’anglès per a empreses online

Formació bonificada

Treu el màxim rendiment al crèdit de formació contínua formant als teus treballadors. En tant que entitat organitzadora, Start Up ofereix a tots els seus clients la gestió integral de bonificacions a través de Fundae.

Calculem el crèdit disponible: Totes les empreses disposen d’un import anual mínim de 420 € per destinar a formació dels seus treballadors.

Preparem un pressupost a mida: En base als objectius i necessitats específiques de l’empresa.

Signem el contracte d’encomanament: Gestionem íntegrament tot el procés per a bonificar els cursos acordats.

Realitzem la formació: Duem a terme la formació, i un cop finalitzada realitzem els tràmits necessaris per a l’aplicació de la bonificació.

Curs d’anglès per a empreses online

Accés al campus per a treballadors

Els cursos d’anglès online per a empreses són una gran opció per a organitzacions que busquin millorar l’anglès dels seus empleats. En un món globalitzat, l’anglès s’ha convertit en element fonamental per a l’èxit empresarial. Amb el nostre curs, els treballadors poden accedir a lliçons adaptades al seu nivell de coneixement actual, poden avançar de manera eficient en el seu aprenentatge. A més, la flexibilitat i comoditat que ofereixen els cursos online permeten als empleats participar des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, sense necessitat de desplaçar-se físicament a un centre educatiu. D’aquesta manera, es maximitza tant la productivitat com el temps invertit per part del personal. Els professors altament qualificats guien i fan costat constantment als estudiants durant tot el procés.

Curs d’anglès per a empreses online

100% d’aprovats al 2022

167,7

Average FCE total score 2022

Els nostres alumnes assoleixen una nota superior a la de la mitjana de l’estat.

Acredita el nivell dels empleats

Garantia d’aprovat. Els resultats ens avalen, un any més, seguim superant les mitjanes tant estatals com d’arreu del món. El nostre objectiu amb els cursos és brindar-los les eines necessàries i l’acompanyament constant perquè aconsegueixin aconseguir les seves metes lingüístiques. Amb un programa d’estudi emocionant i dinàmic, ens assegurem que cada classe sigui una experiència divertida i estimulant.

Curs d’anglès per a empreses online Curs d’anglès per a empreses online

FAQS

Els cursos per empreses son cursos bonificats?

Els nostres cursos d’anglès per empreses poden ser bonificats amb el crèdit de Fundae. Gestionem tot el procés administratiu.

WhatsApp WhatsApp