Classes particulars d'anglès

Classes particulars d’anglès

A Start Up creiem que l’aprenentatge també pot ser divertit. A la nostra acadèmia d’anglès a Barcelona, t’oferim un espai acollidor i equipat amb última tecnologia. De manera personalitzada, podràs endinsar-te en l’aprenentatge de la llengua anglesa, amb l’ajut dels nostres professors qualificats i amb gran vocació per l’ensenyament. T’assegurem que cada classe serà una experiència única i inspiradora. Utilitzant mètodes innovadors i materials didàctics interactius, aconseguiràs desenvolupar les teves habilitats lingüístiques ràpidament i amb confiança. Ja sigui per millorar la gramàtica, ampliar el vocabulari o practicar la pronunciació, les nostres classes particulars s’adaptaran a les teves necessitats individuals per a garantir el millor rendiment.

Classes particulars d'anglès

Flexibilitat horària

Classes particulars d'anglès

Professors amb nivell nadiu i titulats

Classes particulars d'anglès

Preparació d’Exàmens Oficials

Classes particulars d'anglès

Informe trimestral i/o reunió d’avaluació

Classes particulars segons el teu nivell

Vols saber quin nivell et correspondria fer aquest curs? Fes la prova de nivell online i surt de dubtes, és gratuïta i sense cap compromís!

Classes particulars d'anglès

Nivell de les classes particulars

Els nivells d’anglès de Start Up estan relacionats directament amb els nivells que estableix el Marc Comú de Referència Europeu de Llengües (MCRE). És important tenir en compte que el nivell d’anglès del centre no té perquè ser equivalent al nivell escolar que estigui cursant l’alumne, en el cas dels nens i adolescents. Per aquest motiu es realitza una prova de nivell (gratuïta) a tots els nous alumnes. D’aquesta manera els alumnes s’agrupen segons el seu grau de coneixements i no només per la seva edat.

Classes particulars d'anglès

Classes particulars a Barcelona (Horta)

Vols aprendre anglès de manera divertida i personalitzada? Les nostres classes particulars d’anglès a Barcelona, al barri d’Horta, són perfectes per a tu! T’oferim un ambient acollidor i amigable, on el teu professor t’ajudarà a millorar el nivell d’anglès segons quines siguin les teves necessitats. Treballem per oferir-te classes particulars a mida que realment responguin a les expectatives. El nostre centre al barri d’Horta disposa de tots els recursos necessaris. Junt amb el nostre entusiasta equip de professors, estem segurs que et podrem oferir un curs que et permeti avançar ràpidament.

Classes particulars d'anglès

100% d’aprovats al 2022

167,7

Average FCE total score 2022

Resultat mitjà de 167,7. Aprovat a partir de 160 . La mitjana de l’estat al 2022: 165.

Aconsegueix el teu certificat oficial

La nostra metodologia va enfocada a l’èxit acadèmic. Si la teva intenció és poder superar els exàmens oficials d’anglès, et preparem per tal que puguis assolir el títol en el menor temps possible, mitjançant les nostres classes particulars a mida.

Classes particulars d'anglès Classes particulars d'anglès

Com son les classes particulars d’anglès

Quines modalitats s’ofereixen per les classes particulars d’anglès?

Pots escollir l’opció que millor s’adapti a la teva disponibilitat. Si prefereixes venir de forma presencial per gaudir d’un entorn acollidor i molt personalitzat, les nostres classes d’anglès particular a Barcelona t’esperen al barri d’Horta.

Les classes particulars tenen despeses de matrícula?

No, la modalitat de classes particulars presencials està exempta de matrícula. A què esperes per començar?

Sou un centre oficial de preparació d’exàmens oficials?

El rigor i la implicació de Start Up en aquests exàmens, ens ha portat a ser Centre Preparador d’Exàmens Oficials acreditat per Cambridge i pel British Council (APTIS). La preparació per aquests exàmens és un procés molt important per tal d’assolir bons resultats a la prova final. Per això, els cursos es dissenyen amb molta cura, i els alumnes disposen d’un servei d’acompanyament al llarg del curs.

WhatsApp WhatsApp