Prova de nivell online

Vols saber quin nivell et correspondria fer aquest curs? Fes la prova de nivell online i surt de dubtes, és gratuïta i sense cap compromís!

Informació i tarifes 2023-24

Cursos

Cursos d’anglès presencials

Si estàs buscant millorar les teves habilitats en anglès, has arribat al lloc indicat! A la nostra acadèmia d’idiomes, oferim cursos presencials d’anglès a Barcelona dissenyats per a brindar-te una experiència d’aprenentatge efectiva i satisfactòria. Sabem com d’important és l’ús de l’anglès en el món globalitzat actual, i per això hem desenvolupat cursos presencials i estudis adaptats a les teves necessitats, enfocats a comunicar en anglès, sigui quina sigui la teva edat.

Sobre els Cursos d’anglès

On s’imparteixen els cursos d’anglès?

La nostra acadèmia d’anglés a Barcelona es troba al barri d’Horta. Start Up disposa d’instal·lacions creades específicament per a garantir unes condicions d’estudi òptimes. Són a peu de carrer, insonoritzades, adaptades, i tots els espais estan climatitzats. Ens trobaràs al Carrer de Cartellà, al barri d’Horta i Guinardó.

Si busques cursos d’anglès en modalitat online, tenim opcions per a tu! Fes una ullada al nostre web Diagonal English.

Els cursos tenen despesa de matrícula?

Els cursos en modalitat grupal tenen una matrícula inicial de 40 €. No obstant, si finalitzes el curs i realitzes la renovació dins del període de renovació per a actuals alumnes, disposaràs de matrícula gratuïta pel següent curs.

Sou un centre oficial de preparació d’exàmens oficials?

El rigor i la implicació de Start Up en aquests exàmens, ens ha portat a ser Centre Preparador d’Exàmens Oficials acreditat per Cambridge i pel British Council (APTIS). La preparació per aquests exàmens és un procés molt important per tal d’assolir bons resultats a la prova final. Per això, els cursos es dissenyen amb molta cura, i els alumnes disposen d’un servei d’acompanyament al llarg del curs.

WhatsApp WhatsApp