Cursos intensius d'anglès

Cursos intensius d’anglès (estiu)

Els nostres cursos intensius d’anglès d’estiu et permeten aprofitar les vacances per avançar un nivell! Formats per grups reduïts de joves i adults, els nostres professors nadius et permeten avançar amb major rapidesa al llarg d’un mes. Si prefereixes una modalitat blended, fés una ullada al curs que combina una potent plataforma e-learning amb tutories individualitzades!

Cursos intensius d'anglès

1 nivell en 1 mes

Cursos intensius d'anglès

Professors amb nivell nadiu i titulats

Cursos intensius d'anglès

Cursos dinàmics i molt comunicatius

Cursos intensius d'anglès

Opció de modalitat blended

Prova de nivell online

Vols saber quin nivell et correspondria fer aquest curs? Fes la prova de nivell online i surt de dubtes, és gratuïta i sense cap compromís!

Cursos intensius d'anglès

Cursos intensius per millorar el teu nivell

Els nivells d’anglès de Start Up estàn relacionats directament amb els nivells que estableix el Marc Comú de Referència Europeu de Llengües (MCRE). És important tenir en compte que el nivell d’anglès del centre no té perquè ser equivalent al nivell escolar que estigui cursant l’alumne, en el cas dels nens i adolescents. Per aquest motiu es realitza una prova de nivell (gratuïta) a tots els nous alumnes. D’aquesta manera els alumnes s’agrupen segons el seu grau de coneixements i no només per la seva edat. Per a veure el detall de les habilitats i destreses que s’adquireixen a cada nivell, descarrega’t aquí el detall de destreses curriculars per nivell.

Cursos intensius d'anglès

Estàs pensant en acreditar el teu nivell?

Els certificats dels exàmens oficials són reconeguts per un gran nombre d’entitats, universitats arreu del mon així com empreses de gran renom internacional. Assolir un bon nivell d’anglès ofereix més perspectives al món laboral i ajuda en gran mesura a l’educació superior. El rigor i la implicació de Start Up en aquests exàmens, ens porta a ser Centre Preparador d’Exàmens acreditat per Cambridge i el British Council.

La preparació per aquests exàmens és un procés molt important per a assolir bons resultats a la prova final, per això els cursos es dissenyen amb molta cura. Si tens dubtes en relació a quin examen et convé més preparar, et recomanem que et posis en contacte amb nosaltres per poder assessorar-te sense compromís.

Cursos intensius d'anglès

100% d’aprovats al 2023

174,5

Average FCE total score 2023

Els nostres alumnes assoleixen una nota superior a la de la mitjana de l’estat.

Preparats per als exàmens oficials

Garantia d’aprovat. Els resultats ens avalen, un any més, seguim superant les mitjanes tant estatals com d’arreu del món.

Cursos intensius d'anglès Cursos intensius d'anglès
Cursos intensius d'anglès

Sobre els Cursos intensius d’anglès

Quina duració tenen els cursos intensius d’anglès?

Estan dissenyats per realitzar-se al llarg d’un mes, en temporada d’estiu. L’objectiu és que avancis un nivell en menys de 30 dies.

Els cursos intensius tenen despesa de matrícula?

Els cursos intensius estan exempts de matrícula fins a la data d’inici de les classes. Si t’incorpores amb el curs ja iniciat, hauràs d’abonar una matrícula de 40 €.

S’utilitza llibre als cursos intensius?

Sí, els grups intensius empren llibre com a material principal del curs. En general, s’utilitzen edicions combo especialment pensades per a cursos intensius o de curta durada (i més econòmiques que les edicions regulars). L’import dels llibres no està inclòs al preu del curs.

Per a quins exàmens oficials serveix aquest curs?

T’oferim la preparació d’Exàmens Oficials de Cambridge (FCE, CAE, CPE), APTIS (British Council), TOEFL, IELTS i altres. Contacta’ns sense compromís i t’ajudarem a preparar l’examen oficial d’anglès que necessitis.

Sou un centre oficial de preparació d’exàmens oficials?

El rigor i la implicació de Start Up en aquests exàmens, ens ha portat a ser Centre Preparador d’Exàmens Oficials acreditat per Cambridge i pel British Council (APTIS). La preparació per aquests exàmens és un procés molt important per tal d’assolir bons resultats a la prova final. Per això, els cursos es dissenyen amb molta cura, i els alumnes disposen d’un servei d’acompanyament al llarg del curs.

És necessari tenir coneixements previs d’anglès per a inscriure’s?

No és necessari tenir coneixements previs d’anglès. Els nostres cursos estan dissenyats per a alumnes de tots els nivells, des d’un nivell inicial (A1) fins a nivells avançats (C1 – C2).

WhatsApp WhatsApp