Matrícula

Inscripcions 2024-25

Benvinguts a la pàgina d’inscripció online pel curs 2024-25.
Podeu fer una ullada als díptics clicant a les imatges:

Procediment per a la inscripció:

1. 

Omplir i enviar el breu formulari de la dreta, indicant el mitjà de pagament per les despeses de matrícula i el mes en curs, si s’escau).

2. 

Rebreu per correu electrònic l’imprès de matrícula i el document SEPA (autorització per la domiciliació bancària). El sistema emprat per aquest procés és DocuSign (veureu aquest nom al remitent del correu).

3. 

El correu us guiarà pas a pas per signar el document digitalmentRecomanem fer-ho amb el telèfon mòvil, ja que facilita molt la tasca poder signar de manera tàctil. Al següent video podeu veure el procés pas a pas:

4. 

Un cop signat, Start Up en rep una còpia automàticament, no cal que ens en feu arribar còpia per correu, i tampoc cal que us registreu a DocuSign, vosaltres també en rebeu còpia automàticament.

5. 

Realitzar el pagament de la matrícula i la quota en curs, de l’import indicat al correu, mitjançant el mètode que hagueu indicat al formulari.
Important: és imprescindible haver fet l’ingrés per donar el procés per finalitzat i reservar la plaça.

Dades per a la inscripció  Información Básica sobre Protección de Datos
  Responsable
  Identidad: Start Up Centro de Estudios SL
  Domicilio postal: Calle Cartellá 157, 08031 Barcelona.
  Correo electrónico de contacto aplicable: info@startupestudis.com
  Finalidades y Legitimación: Comunicaciones de actividades derivadas de los servicios contratados con el centro.
  Destinatarios: Sus datos no serán cedidos a terceros destinatarios.
  Derechos: El cliente podrá revocar en cualquier momento su consentimiento, así como ejercer los derechos de oposición, acceso, portabilidad, rectificación, limitación y eliminación de datos.
  Información adicional: Para conocer el detalle de la información que expuesta en este cuadro, haga clic en nuestra política de privacidad.
  WhatsApp WhatsApp