Matrícula

Inscripcions 2023-24

Benvinguts a la pàgina d’inscripció online pel curs 2023-24.
Podeu fer una ullada als díptics clicant a les imatges:

Procediment per a la inscripció:

1. 

Omplir i enviar el breu formulari de la dreta, indicant el mitjà de pagament per les despeses de matrícula i el mes en curs, si s’escau), i important el full d’inscripció complimentat.

2. 

Rebreu per correu electrònic l’imprès de matrícula i el document SEPA (autorització per la domiciliació bancària). El sistema emprat per aquest procés és DocuSign (veureu aquest nom al remitent del correu).

3. 

El correu us guiarà pas a pas per signar el document digitalmentRecomanem fer-ho amb el telèfon mòvil, ja que facilita molt la tasca poder signar de manera tàctil. Al següent video podeu veure el procés pas a pas:

4. 

Un cop signat, Start Up en rep una còpia automàticament, no cal que ens en feu arribar còpia per correu, i tampoc cal que us registreu a DocuSign, vosaltres també en rebeu còpia automàticament.

5. 

Realitzar el pagament de la matrícula i la quota en curs, de l’import indicat al correu, mitjançant el mètode que hagueu indicat al formulari.
Important: és imprescindible haver fet l’ingrés per donar el procés per finalitzat i reservar la plaça.

Dades per a la inscripció 2023-24  Informació Bàsica sobre Protecció de Dades
  Responsable
  Identitat: Start Up Centre d’Estudis S.L.
  Domicili postal: Carrer Cartellà 157, 08031 Barcelona.
  Correu electrònic de contacte aplicable: info@startupestudis.com
  Finalitats i Legitimació: Comunicacions d’activitats derivades dels serveis contractats amb el centre.
  Destinataris: Les seves dades no seran cedides a tercers destinataris.
  Drets: El client podrà revocar en qualsevol moment el seu consentiment, així com exercir els drets d’oposició, accés, portabilitat, rectificació, limitació i eliminació de dades.
  Informació addicional: Per conèixer el detall de la informació que exposada en aquest quadre, faci clic a la nostra política de privacitat.
  WhatsApp WhatsApp