Com aprendre anglès si ets adult

Com aprendre anglès si ets adult

Aprendre angles com a adult pot ser tot un repte, però amb dedicació, pràctica i constància, podrem aconseguir els millors resultats. Descobreix totes les pautes sobre com començar i què pots fer per millorar les teves habilitats en anglès.

Establir objectius clars

Abans de començar, decideix per què vols aprendre anglès i quins són els teus objectius a curt i llarg termini. Aquesta clarificació t’ajudarà a mantenir la motivació per inscriure’t a classes d’anglès amb un professor o curs en línia. Aquestes opcions et proporcionaran una estructura i un enfocament sistemàtic per aprendre la llengua.

Immersió i pràctica

Intenta envoltar-te de la llengua anglesa tant com sigui possible. Això pot incloure mirar sèries i pel·lícules en anglès, escoltar música, llegir llibres o revistes, i seguir notícies o blogs en anglès. La immersió constant t’ajudarà a millorar la teva comprensió auditiva i la teva lectura.

D’altra banda, parlar anglès és una part essencial de l’aprenentatge, així que és important buscar persones amb qui puguis practicar la conversa en anglès, ja sigui en persona o a través de plataformes en línia com iTalki, Tandem o HelloTalk. També hi ha una gran varietat d’aplicacions i recursos gratuïts disponibles per aprendre anglès, com Duolingo, Memrise, Babbel i molts més. Utilitza-les com a complement per practicar vocabulari i gramàtica.

A més, llegir en anglès tant com sigui possible també és clau per aprendre anglès. Comença amb llibres o articles senzills i augmenta gradualment la complexitat. També pots mantenir un diari personal en anglès per millorar les teves habilitats d’escriptura.

Cursos i certificacions

Si vols obtenir una prova tangible de les teves habilitats, has de considerar inscriure’t a cursos que ofereixin certificats reconeguts internacionalment com l’IELTS o el TOEFL. Una altre opció seria prendre classes particulas amb un professor particular d’anglès.

També pots participar en comunitats en línia. Hi ha molts fòrums i xarxes socials on pots interactuar amb altres aprenents d’anglès i obtenir consells i ajuda.

Start Up, la teva acadèmia d’anglès a Barcelona

Start Up neix amb la intenció de convertir-se en referència en la formació en idiomes. Per a aconseguir-ho, apostem per una metodologia dinàmica, on l’estudiant aprèn immers en el seu context habitual, de manera que els resultats son ràpidament palpables.

A més, a Start Up oferim flexibilitat de material i continguts per ajustar-nos a les necessitats de cada alumne, permetent, així, un tracte personalitzat. Sabem que cada persona aprèn de manera diferent així que busquem l’estratègia que millor s’adapti a tu.

WhatsApp WhatsApp