Reunión online

Mètodes perquè els nens aprenguin anglès

És important fomentar l’interès dels nens per l’anglès de manera que aprenguin de manera ràpida, natural i divertida. Descobreix els mètodes més utilitzats perquè els nens es mostrin interessats en aprendre aquest idioma!

 • Contes i llibres en anglès: introdueix als nens a contes i llibres en anglès adaptats a la seva edat i nivell de lectura. Llegir junts és una excel·lent manera d’introduir vocabulari i conceptes nous d’una manera divertida.
 • Jocs i aplicacions educatives: hi ha moltes aplicacions i jocs educatius en línia que ofereixen activitats interactives en anglès. Aquests jocs poden ajudar els nens a aprendre mentre es diverteixen.
 • Cançons i música en anglès: la música és una excel·lent eina d’aprenentatge. Busca cançons en anglès que els nens puguin cantar i ballar.
 • Pel·lícules i sèries en anglès: mostra als nens pel·lícules i sèries animades en anglès amb subtítols en el mateix idioma o en la seva llengua materna. Això els ajudarà a millorar la comprensió oral i el vocabulari.
 • Jocs de taula: hi ha jocs de taula educatius en anglès disponibles que poden ser una activitat divertida per a la família. Jocs com el Scrabble o el Boggle en anglès poden ser excel·lents opcions.
 • Classes d’anglès divertides: busca classes d’anglès per a nens que estiguin dissenyades per ser divertides i interactives. Moltes escoles i centres d’idiomes ofereixen programes per a nens amb jocs i activitats.
 • Viatges virtuals: explora l’ús de la realitat virtual o visites virtuals a països d’expressió anglòfona per ensenyar als nens sobre les cultures i les geografies mentre introdueixes l’idioma.
 • Activitats relacionades amb els seus interessos: integra l’anglès a les aficions i els interessos dels nens. Per exemple, si els agrada el futbol, potser podries explicar-los les regles en anglès o mirar partits en anglès.
 • Xat en línia amb altres nens: busca o crea oportunitats perquè els nens parlin o xatejin amb altres nens que parlin anglès. Això pot ser a través de plataformes segures i supervisades.
 • Reforç positiu: celebra els èxits i els progressos dels nens en anglès. Un elogi i una recompensa poden ser una gran motivació.
 • Fomenta l’autonomia: deixa que els nens triïn els temes o les activitats relacionades amb l’anglès que més els interessin. Això els donarà una sensació de control i responsabilitat pel seu aprenentatge.
 • Integra l’anglès a la vida quotidiana: fes que l’anglès sigui part de la rutina quotidiana, com etiquetar objectes a casa amb les seves noms en anglès o llegir les instruccions dels jocs i joguines en anglès.

Cursos d’anglès per a nens a Start Up

L’aprenentatge de l’anglès per als nens ha de ser divertit i contextualitzat. Quan els nens veuen com a divertit i rellevant l’idioma, és més probable que es mostrin interessats i motivats a aprendre’l. Per això, a Start Up apostem per experimentar l’idioma de múltiples maneres, organitzant activitats fora de l’horari lectiu com excursions, gimcanes, cinema, tallers… Sempre amb un rerefons didàctic i aptes per a tota la família. L’objectiu és posar en pràctica els coneixements de la llengua de manera divertida en situacions quotidianes, fomentant l’aprenentatge natural.

WhatsApp WhatsApp